Start med å skrelle potetene og kutt de i små terninger. Ha potetene i en kjele med saltet vann, kok opp og kok til potetene er møre, ca 10 minutter
Lag krydderblandingen ved å blande sammen alle de krydderne i en liten bolle.
Varm opp olje og smør på medium varme i en stekepanne. Kutt løken i små biter og stek i på medium varme til den blir blank. Finhakk chili, ingefær og hvitløk og stek sammen med løken i 1-2 minutter. Ha i krydderne og stek videre i 1 minutt mens du rører. Ha i de frosne ertene og stek i rundt 3 minutter, til ertene har du tint og begynner å bli myke. Ta pannen av varmen, ha i potetene og sitronsaften. Bland alt godt sammen. Det gjør ikke noe om du moser noen av potetbitene. Smak på fyllet og juster etter ønske - du kan fint tilsette mer salt, chilli eller sitron hvis du ønsker nå.
Spre fyllet utover halvparten av tortilla-lefsen, men ikke helt ut til kanten. Brett den andre halvdelen over og press sammen. Stek i en panne med litt olje på medium-høy varme til tortillaen får en fin stekefarge, omtrent 2-3 minutter. Snu og stek like lenge på den andre siden. Del i 3 biter og server med chutney-sausen.